FIETSTOCHTEN

Afgelopen keer hebben we het wederom geweldig getroffen met het weer en hebben we overal buiten op het terras gezeten. Maar liefst 37 deelnemers hebben genoten van deze dag.

 Op dinsdag 3 september 2019 staat er weer een nieuwe fietstocht gepland van de SWOG. Start: Plein Kruisgebouw te Raamsdonk, vertrek 10.00 uur.

Deze fietstocht gaat naar de heidevelden van de Loonse en Drunense duinen, die in deze tijd, in prachtige bloei staan, dit in tegenstelling met vorig jaar door de geweldige droogte. Vanuit Raamsdonk vertrekken we richting Kaatsheuvel. Bij manage Pullens drinken we koffie en rijden dan verder naar de Rustende Jager in Udenhout, waar de lunchpauze wordt gehouden. De karavaan trekt hierna verder naar Klein Dongen voor de laatste rustpauze bij Cafe Den Dreef. Dan via De Halve Zolenpad huiswaarts.

Kosten en risico’s zijn zoals gebruikelijk voor rekening van de deelnemers. De SWOG wenst u een fijne dag toe. Wanneer slecht weer wordt voorspeld kunt u om informatie bellen met Hans van Dortmont die tevens contactpersoon is voor deze rit. Telefoonnummer 06-53768782.