AutoMaatje Geertruidenberg zoekt chauffeurs.

Houdt u van autorijden en geniet u van sociale contacten? Zoekt u flexibel vrijwilligerswerk, naast andere bezigheden? Meldt u dan aan als chauffeur (m/v) voor ANWB AutoMaatje Geertruidenberg! Het vervoeren van minder-mobiele ‘burgers’ geeft voldoening; u kunt echt iets voor een ander betekenen.

ANWB AutoMaatje Geertruidenberg is een aanvullende vervoerservice voor minder mobiele inwoners van de gemeente Raamsdonk, Raamsdonksveer en Geertruidenberg die zelf niet meer voor vervoer kunnen zorgen of lastig van de bestaande vervoersdiensten gebruik kunnen maken. Vrijwillige chauffeurs rijden met hun eigen auto minder mobiele plaatsgenoten tegen een geringe onkostenvergoeding. Het project betreft een samenwerking tussen ANWB en de gemeente Geertruidenberg.

Werktijden: Flexibel (zelf in te vullen); dagelijks, een keer per week of per maand. Overdag, ’s avonds, alleen in het weekend; alles is mogelijk.

Bijzonderheden: Als chauffeur voor ANWB AutoMaatje Geertruidenberg maakt u deel uit van een enthousiaste groep mede-chauffeurs die vanuit hun betrokkenheid minder mobiele ‘burgers’ blij maken met een ritje!

Voorwaarden:

  • in bezit van een auto
  • APK-gekeurd
  • in bezit van een geldig rijbewijs
  • in bezit van een WA verzekering / inzittendenverzekering
  • sociaal/maatschappelijk betrokken.

Interesse? Neem contact op met Trema Welzijn – WOG. 0162-520706