Cursus omgaan met dementie.

Cursus omgaan met dementie
voor mantelzorgers uit de gemeente Geertruidenberg

Geertruidenberg, 26 augustus 2014
HOOM start op woensdag 8 oktober a.s. met een cursus “Omgaan met Dementie” voor mantelzorgers uit de gemeente Geertruidenberg. De cursus is bedoeld voor direct betrokkenen van dementerenden die thuis of in het verzorgingshuis wonen, eventueel met ondersteuning van dagbehandeling.

De inhoud
Het doel van de cursus ‘Omgaan met dementie’ is het geven van inzicht in de oorzaken en het verloop van dementie en het veranderde gedrag van de dementerende. Daarnaast krijgt u advies over de omgang met dit veranderende gedrag en meer inzicht in de positie van u als mantelzorger.

 
Waar en wanneer
De cursus wordt aangeboden in Ontmoetingscentrum Gertrudisstaete, adres:
Venestraat 18, 4931 BP Geertruidenberg. De cursus bestaat in zijn geheel uit 5 bijeenkomsten die plaatsvinden van 14:00uur tot 16:00uur. De startbijeenkomst is op 8 oktober. 

Kan uw partner niet alleen thuisblijven? Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden van vervangende zorg!

Cursusleiding en aanmelden
Lydia van Doremalen zal de cursus verzorgen. Het lesmateriaal krijgt u de eerste middag uitgereikt. Aan de cursus zijn geen kosten verbonden.

Wilt u graag deelnemen aan deze cursus dan kunt u zich tot 2 oktober a.s. telefonisch of per e-mail aanmelden bij Leonie Willemse, consulent HOOM: T 06-12054940 / Lwillemse@hoomondersteuning.nl

Met vriendelijke groet,

Consulenten HOOM