Fietstocht

Afgelopen keer wel gefietst ondanks de aankondiging van buienradar dat we wel enkele buien konden verwachten. Na het koffie drinken in Dongen mochten de we de regenpakken aantrekken bij de Duiventoren en later nog een keer in de Seterse bossen, maar dat mocht de pret niet drukken. Na de laatste stop bij het Brabants Bontje kregen we een echte plensbui en kwamen we als verzopen katjes thuis.

Op dinsdag 22 augustus 2017 staat er weer een nieuwe fietstocht gepland van de SWOG.
Start: Plein Kruisgebouw te Raamsdonk, vertrek 10.00 uur.
Deze fietstocht gaat door prachtige polders van de Langstraat en de mooie bossen van de Drunense duinen. Vanuit Raamsdonk vertrekken we via de Halve Zolenpad richting Waalwijk. We gaan er even af om koffie te drinken en rijden dan over het nieuwe gedeelte van de Zolenpad verder richting Nieuwkuijkse Molen, waar de lunchpauze wordt gehouden. Daarna vervolgen wij onze weg langs de rand van de Drunense Duinen, met een stop bij Recreatiepark Droomgaard in Kaatsheuvel en dan weer richting huiswaarts.
Kosten en risico’s zijn zoals gebruikelijk voor rekening van de deelnemers. De SWOG wenst u een fijne dag toe. Wanneer slecht weer wordt voorspeld kunt u om informatie bellen met Jos Meijvis, die tevens contactpersoon is voor deze rit, telefoonnummer 0162-512603.