Fietstocht

De weersverwachtingen waren verre van ideaal om te gaan fietsen en heeft veel mensen weerhouden. Met een kleine groep van 13 personen zijn we toch vertrokken via Waspik naar Waalwijk. Door werkzaamheden moesten we de route verleggen en via het Capelse veer en het Drongelse veer naar café ’t Baarsje voor een bakkie koffie. Met een lekker windje over de dijk langs de Bergsche Maas, met een prachtig uitzicht, richting Heesbeen naar een nieuwe stopplaats, Recreatie- + Kampeerboerderij Waleuk. In de loods van de boerderij hebben we onze boterhammen opgegeten. Verder naar Waalwijk, Sprang Capelle en Waspik met een laatste rustplaats Den Bolder, en daarna weer huiswaarts.

Op dinsdag 9 juli 2019 staat er weer een nieuwe fietstocht gepland van de SWOG.

Start: Gereformeerde Kerk Maasdijk te Raamsdonksveer, vertrek 10.00 uur

Deze keer gaan we naar het land van Heusden en Altena. Vanuit Raamsdonksveer vertrekken we richting Dussen. Na de koffiepauze gaat de stoet richting Genderen. In het Hart van Genderen kunnen we onze boterhammetjes eten en fietsen daarna richting Dussen. Daar zullen we een korte pauze houden en via de Keizersveerse brug huiswaarts.

Het deelnemen aan de fietstocht is gratis. Kosten en risico’s zijn zoals gebruikelijk voor rekening van de deelnemers. De SWOG wenst u een fijne dag toe. Wanneer slecht weer wordt voorspeld kunt u om informatie bellen met de heer Jos Meijvis, die tevens contactpersoon is voor deze rit, telefoonnummer 0162-512603.