Fietstocht van 27 juli

De weersverwachtingen waren 13 juli verre van ideaal om te gaan fietsen en heeft veel mensen weerhouden. Met een kleine groep van 18 personen zijn we toch vertrokken naar het Land van Heusden en Altena. Na koffie gedronken te hebben bij de Golfclub in Almkerk ging de stoet verder naar Bakkerskil. Net na de middag kregen we een regenbui in Uitwijk, maar de boer bood ons aan om te schuilen in zijn in aanbouw zijnde geweldig grote nieuwe kippenstal.

Op dinsdag 27 juli 2021 staat er weer een nieuwe fietstocht gepland van de SWOG. Start: Rotonde Maasdijk te Raamsdonksveer, vertrek 10.00 uur Deze keer gaan we weer naar het Biesboschgebied. Vanuit Raamsdonksveer vertrekken we richting Dussen. Na de koffiepauze gaat de stoet richting Genderen. Bij kaasboerderij De Lange Hoeve kunnen we onze boterhammetjes eten en fietsen daarna richting Dussen. Daar zullen we  een korte pauze houden en via de Keizersveer brug huiswaarts.

Het deelnemen aan de fietstocht is gratis. Kosten en risico’s zijn zoals gebruikelijk voor rekening van de deelnemers.

De SWOG wenst u een fijne dag toe. Wanneer slecht weer wordt voorspeld kunt u om informatie bellen met de heer Jos Meijvis, die tevens contactpersoon is voor deze rit, telefoonnummer 0162-512603.