Fietstocht

Afgelopen keer was de fietstocht voortreffelijk verlopen. Er was geen regen voorspeld, een aangename temperatuur met in de namiddag volop zon. We vertrokken met 25 personen. En al fietsende werd het weer steeds beter en voor we de eerste stopplaats in Dongen hadden bereikt was de zon al doorgebroken.

Door omleidingen moesten we al slingerend door de woonwijken in Tilburg naar Peerkeshoeve om de boterhammen buiten op te eten in de nieuwe launchset. Verder langs het kanaal terug naar Dongen voor een laatste versnapering op het terras van de sporthal. En daarna huiswaarts. De volgende tocht hopen we weer op veel zonneschijn. Dinsdag 30 mei 2017 is de volgende fietstocht van de SWOG gepland. Start: aan de Koepoort (einde Koestraat) te Geertruidenberg om 10:00 uur.

Tijdens deze derde fietstocht kan men genieten van de steeds mooier wordende natuur in onze omgeving.

Bij de fietsclub van de SWOG kan iedereen zich aansluiten, zonder enige verplichting.

Deze keer gaan we naar onze buurgemeente Drimmelen en via Made, Wagenberg en Terheijden, zoeken we de Vrachelese bossen op. Via Oosterhout, Teteringen en Den Hout rijden we dan weer huiswaarts. De bosrijke omgeving en vruchtbare landerijen zorgen mede voor ontspanning. Afstand wordt geschat op ongeveer 45 kilometer.

Kosten en risico’s zijn zoals gebruikelijk voor rekening van de deelnemers. De SWOG wenst u een fijne dag toe. Rijdt u vooral voorzichtig. Wanneer slecht weer wordt voorspeld kunt u om informatie bellen met de heer Hans van Dortmont, die contactpersoon is voor deze rit. Telefoonnummer 0162 – 517515 of 06-53768782.