FIETSTOCHTEN STICHTING WELZIJN OUDEREN GEERTRUIDENBERG 2017.

Op dinsdag 27 juni 2017 is er weer een nieuwe fietstocht van de SWOG. Start: 10.00 uur vanaf het plein Kruisgebouw te Raamsdonk.

Onder ideale fietsomstandigheden, een aangename temperatuur en vrijwel windstil vertrokken we met 30 personen richting Zwaluwe. Na de koffie in ’t Roer om ging de stoet naar gemeenschapshuis De Domp om onze boterhammen op te eten. Door een wegafsluiting werd dit maar een korte route. Na de stop wederom een wegomleiding en via het centrum van Made naar het zwembad Randoet voor de laatste versnapering.

De vijfde tocht van dit jaar gaat in de richting van Oud Heusden en we zoeken het water op. Via Waalwijk rijden we langs de Maas naar Heesbeen. Via de polder rijden we dan weer huiswaarts en de totale afstand is circa 43 kilometer.

Het deelnemen aan de fietstocht is gratis en aan- en afmelding is niet nodig.

Kosten en risico’s zijn zoals gebruikelijk voor rekening van de deelnemers. De SWOG wenst u een fijne dag toe. Wanneer slecht weer wordt voorspeld kunt u om informatie bellen met de heer Jos Meijvis, die tevens contactpersoon is voor deze rit. Telefoonnummer 0162-512603.