Fietstochten SWOG

We waren verwend door het prachtige weer in de vooraf gaande week, maar nu waren de tempersturen weer normaal voor de tijd van het jaar, dus aan de frisse kant. Bij het vertrek stonden 30 personen aan de start en gingen we richting Made. Op naar golfclub Bergvliet waar het binnen heerlijk warm was, om vervolgens, via de Vrachelse bossen over het nieuwe fietspad langs de Seterse bossen om in Dorst onze boterhammen op te eten. De temperatuur steeg zowaar nog enkele graden en in Dongen werd het zelfs nog aangenaam.

Dan nu voor de komende keer: op dinsdag 14 mei om 10:00 uur vertrekken we vanaf Groenten en fruithandel Henk Dank aan de Veerseweg te Raamsdonksveer. De tocht gaat richting Dongen en Tilburg met respectievelijke stopplaatsen en via de Willemspolder huiswaarts. De natuur ontwaakt en we hopen te kunnen genieten van de prachtige natuur in onze omgeving.

Kosten en risico’s zijn zoals gebruikelijk voor rekening van de deelnemers. De SWOG wenst u een prettige dag toe. Rijdt u vooral voorzichtig.

Uw contactpersoon is de heer Jos Meijvis telefoonnummer 0162-512603