Open inloop in ’t Kardeeltje

Open koffie inloop voor mantelzorgers in ‘t Kardeeltje

Zorgt u langdurig voor iemand in uw omgeving? U bent op van harte welkom bij de open koffie inloop op donderdag 7 mei in de ontmoetingsruimte ’t Kardeeltje.

Ontmoeten
Op 7 mei organiseert HOOM een open koffie voor mensen die langdurig voor iemand zorgen. Een moment waarop mantelzorgers elkaar kunnen treffen onder het genot van een kop koffie of thee. Daarnaast is er de mogelijkheid om mee te werken aan een collage met afbeeldingen en teksten waar u blij van wordt!

Samen komen we verder
De open koffie wordt gehouden op 7 mei van 10:00uur tot 12:00uur in de ontmoetingsruimte van het Kardeel. Bent u mantelzorger of kent u iemand die langdurig voor iemand zorgt? Schuif bij ons aan! Deelname is gratis en u kunt gewoon binnenlopen.

Mantelzorgondersteuning
Komt u graag in contact met andere mantelzorgers en/ of heeft u een vraag rondom (mantel)zorg? Bezoek dan de open koffie of neem contact op met HOOM. De mantelzorgconsulent van uw gemeente Leonie Willemse is bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag op telefoonnummer: 06-12054940 of mailadres: lwillemse@hoomondersteuning.nl