Sinterklaas promoot de SWOG

ANWB AutoMaatje

Ook voor U!!! Vanaf 1 oktober in de Gemeente Geertruidenberg actief. 52 ritjes, 4 matchmakers, 17 chauffeurs en héél veel tevreden deelnemers.

Maaltijdvoorziening

Verse, voedzame en vooral smakelijke maaltijden voor ouderen. Elke dag een warme maaltijd klaarmaken kan een hele klus zijn en soms lukt dat (tijdelijk) niet meer. De maaltijdservice van de SWOG is een algemene voorziening, in de eerste plaats gericht op zelfstandig wonende ouderen in Raamsdonk, Raamsdonksveer en Geertruidenberg. Voor iedere dag van de week kan de SWOG een koelverse maaltijd bij u thuisbezorgen. U kunt ook kiezen voor enkele dagen per week.

Personenalarmering

Professionele hulp binnen handbereik. U woont zelfstandig maar wilt toch de zekerheid van directe hulp in een noodsituatie? Dan is personenalarmering van de SWOG misschien iets voor u of voor iemand die u kent. Met personenalarmering van de SWOG kan in geval van nood, 24 uur per dag, een hulpverlener gewaarschuwd worden. Het voordeel is dat in een noodsituatie direct professionele hulp wordt ingeschakeld en de mantelzorger niet wordt overbelast.

Bel voor meer informatie met de SWOG: 0162-520706