’t Kardeeltje is geopend!

Op donderdag 19 maart is onder grote belangstelling de ontmoetingsruimte in het Kardeel in Raamsdonksveer geopend door Nel Boogers, lid van de beheercommissie, en wethouder Adriaan de Jong. Zij onthulden gezamenlijk de naam van de ontmoetingsruimte: ’t Kardeeltje. Deze ontmoetingsruimte is een samenwerkingsproject tussen de SWOG, Stichting WSG en de gemeente Geertruidenberg.

Bewoners en omwonenden kunnen voortaan in ‘t Kardeeltje terecht voor een praatje, een kopje koffie of een potje biljart. Elke week zijn er professionals aanwezig die kunnen adviseren op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Welke organisatie wanneer aanwezig is wordt bekend gemaakt via het huis-aan-huisblad De Langstraat, via onze website , en via de informatieborden van het Kardeel en de omliggende complexen.

De ontmoetingsruimte is geopend op:

Maandagochtend van 9.30 – 12.00 uur

Dinsdagavond 18.30- 21.30 uur

Donderdagmiddag van 13.00 – 16.00 uur

Zondagmiddag (eens in de 2 weken op de even weken, startend vanaf zondag 22 maart) van  14.00- 17.00 uur

De beheercommissie van ’t Kardeeltje heeft de afgelopen weken hard gewerkt om de ontmoetingsruimte op orde te krijgen. Het resultaat mag er wezen. Het is de moeite waard om een kijkje te nemen. Wilt u een ruimte reserveren voor een activiteit? Neem dan contact op met de beheercommissie viareserverenkardeel@gmail.com of via telefoonnummer: 0162-517013 (telefoonnummer Nel Boogers).

Iedereen is welkom!