Vacature kookvrijwilliger Ontmoetingscentrum ’t Kardeeltje

 

Voor ’t Kardeeltje zijn we op zoek naar een kookvrijwilliger. Elke 2e zondag van de maand wordt er gezamenlijk gekookt en gegeten in ’t Kardeeltje.

De kookvrijwilligers (2) bereiden alles voor; menu samenstellen, boodschappen doen en op de dag zelf voorbereidingen treffen, de aanwezigen aan het werk zetten, koken en natuurlijk samen eten.

Ook voor andere inloopmomenten bent u van harte welkom als gastvrouw/gastheer of bij de voorbereiding van evenementen.

 

’t Kardeeltje is geopend op:

    • Dinsdag 13.00-16.00uur – inloop
    • Dinsdag 18.30- 21.30uur – inloop
    • Woensdag 19.00-21.30uur – kaartavond
    • Donderdag van 13.00 – 16.00uur – inloop
  • Zondagmiddag de  2e zondag in de maand is het gezamenlijk koken en de laatste zondag is het bingo

 

 

 Taakomschrijving

Als kookvrijwilliger stelt u samen met u collega vrijwilliger een gevarieerd menu op. U koopt de benodigde boodschappen, treft de nodige voorbereidingen op de dag zelf. De aanwezigen vinden het leuk om te helpen en u kunt hen dan ook ‘aan het werk zetten’. Daarna wordt er gezamenlijk gegeten en opgeruimd.

Maandelijks wordt een rooster gemaakt en wordt u, in overleg, ingedeeld op de betreffende zondag en eventueel op andere dagen.

Naast deze inloopmomenten organiseren we gezamenlijk activiteiten waar we u vragen te helpen met de voorbereiding. U krijgt geen onkostenvergoeding.

 

Wat maakt het werk de moeite waard:

U maakt deel uit van een leuk en heel hecht team vrijwilligers. Het werken in ’t Kardeeltje is gezellig en u komt in contact met veel mensen.

 

Heeft u interesse? 

Neem contact op met de SWOG via telefoonnummer 0162-520706.