Vacature vrijwilliger praktische ondersteuning en gezelschap

 Steeds méér ouderen hebben hulp nodig. Stichting Welzijn & Ondersteuning Geertruidenberg (SWOG) heeft vrijwilligers die daarbij kunnen helpen.

 

Omdat het aantal hulpvragen toeneemt, zoeken we meer vrijwilligers die praktische ondersteuning kunnen geven en gezelschap kunnen houden.

De vragen variëren van vervoer naar het ziekenhuis, hulp bij boodschappen, een klusje in huis, op bezoek bij iemand met dementie of ziek is zodat de partner even tijd voor zichzelf heeft. Dankbaar werk voor de vrijwilligers. Soms eenmalig en soms structureel.

 

Zet u zich graag in voor andere mensen? Kunt u met gevoel, begrip en respect met ouderen omgaan die soms in een moeilijke situatie verkeren? Heeft u een achtergrond in de zorg of hulpverlening of heeft u gewoon een sociaal hart? Dan bent u wellicht de vrijwilliger die wij zoeken!  

 

Wat maakt het werk de moeite waard

Voldoening omdat hulpvragers met een bezoek of ondersteuning heel erg blij zijn. Met een beetje ondersteuning of aandacht voelen hulpvragers zich gesteund, minder eenzaam en zijn geholpen bij het langer zelfstandig blijven wonen.

 

Vergoeding:

Er is een onkostenvergoeding voor het gebruik van uw auto.

 

Heeft u interesse? 

Neem contact op met de SWOG via telefoonnummer 0162-520706.