Fietstocht

Afgelopen keer was de fietstocht voortreffelijk verlopen. Het was een uitgelezen dag met een aangename temperatuur en volop zon. We vertrokken met 31 personen. En al fietsende langs de Donge en Oosteind naar de eerste stopplaats in Dongen, het verzorgingshuis De Volckaert.

Verder langs het Wilhelminakanaal naar De Peerkeshoeve in Tilburg, om de boterhammen buiten op te eten in de loungeset. Verder langs het water weer terug naar Dongen voor een laatste versnapering op het terras van de sporthal en daarna huiswaarts. De volgende tocht hopen we weer op veel zonneschijn.

 

Dinsdag 28 mei 2019 is de volgende fietstocht van de SWOG gepland.

Start: aan de Koepoort (einde Koestraat) te Geertruidenberg om 10:00 uur.

Tijdens deze derde fietstocht kan men genieten van de steeds mooier wordende natuur in onze omgeving.

Deze keer gaan we naar onze buurgemeente Drimmelen en via Made, Wagenberg en Terheijden, zoeken we de Vrachelese bossen op. Via Oosterhout, Teteringen en Den Hout rijden we dan weer huiswaarts. De bosrijke omgeving en vruchtbare landerijen zorgen mede voor ontspanning. Afstand wordt geschat op ongeveer 45 kilometer.

Bij de fietsclub van de SWOG kan iedereen zich aansluiten, zonder enige verplichting. Kosten en risico’s zijn zoals gebruikelijk voor rekening van de deelnemers. De SWOG wenst u een fijne dag toe. Rijdt u vooral voorzichtig. Wanneer slecht weer wordt voorspeld kunt u om informatie bellen met de heer Hans van Dortmont, die contactpersoon is voor deze rit. Telefoonnummer 0162 – 517515 of 06-53768782.