Fietstocht

Afgelopen keer hadden we geen geluk met het weer. Dinsdag was het bewolkt en slechte weersvoorspellingen, maar met de buienradars in de hand werd er toch besloten te gaan fietsen, we bleven net onder de regenbuien. Met de regenpakken aan gingen dan ook 13 die-hards van start richting de paardenmanege Zeggezicht, waar we toch wel een kwartiertje langer bleven zitten omdat het regende. Het werd weer droog en toen door naar Brasserie Woods in Oosterhout en we sloten af bij de Mauritsstaete.

 

Op dinsdag 11 juni 2019 staat er weer een nieuwe fietstocht gepland van de SWOG.

Start: Koepoort einde Koestraat Geertruidenberg, vertrek 10.00 uur

Deze keer gaan we de andere richting uit naar Lage Zwaluwe. Via Made gaan we voor een koffiepauze naar Het Roer Om en gaan we onze boterhammetjes opeten bij De Domp. Daarna gaan we terug richting Made en Wagenberg en vervolgens huiswaarts richting Zwembad De Randoet.

Wanneer slecht weer wordt voorspeld kunt u om informatie bellen met de heer Hans van Dortmont, die tevens contactpersoon is voor deze rit, Telefoonnummer 0162-517515

 

Het deelnemen aan de fietstocht is gratis. Kosten en risico’s zijn zoals gebruikelijk voor rekening van de deelnemers. De SWOG wenst u een fijne dag toe.