SCOOTMOBIELDAG VOOR ALLE SCOOTMOBIELGEBRUIKERS

Op woensdag 19 juni a.s. organiseert Toegankelijk Geertruidenberg een scootmobieldag. Deze dag is niet alleen voor mensen die een scootmobiel hebben gekregen via een wmo-voorziening maar ook voor alle mensen die zelf een scootmobiel hebben aangeschaft.

 De meeste mensen denken van zichzelf dat men een ervaren bestuurder is als men al lang een autorijbewijs heeft en veel kilometers heeft gemaakt. Men kent de situaties, verkeersborden en verkeersregels. Toch gelden er andere regels en zijn ze niet allemaal hetzelfde in het verkeer voor een scootmobielrijder.

Om u hier enig inzicht in te geven organiseert Toegankelijk Geertruidenberg, in samenwerking met VVN en de SWOG, weer een leerzame en gezellige scootmobieldag waar wij ALLE scootmobielgebruikers van harte voor uitnodigen.

Het doel van deze dag is de gebruikers van een scootmobiel (nog) vertrouwder te maken met hun voertuig zowel in theorie als in de praktijk. Maar ook gaan we deze dag in gesprek over situaties die u in de gemeente Geertruidenberg tegenkomt, die verbetering vragen om er voor te zorgen dat u zo lang mogelijk zelfstandig de weg op kunt met uw scootmobiel.

Meld u aan en reserveer 19 juni a.s. alvast in uw agenda! Mensen die zich op hebben gegeven krijgen een brief met daarin de aanvangstijd.

Locatie is, net als voorgaande jaren, Sportpark Hier’O in Geertruidenberg.

 

Deelname is voor alle scootmobielgebruikers, jong of oud, die woonachtig zijn in de gemeente Geertruidenberg.

Ook als u al eerder heeft deelgenomen bent u deze keer van harte welkom.

Deelname aan deze dag, inclusief lunch, is voor u helemaal GRATIS en wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente.

 

Voor vragen kunt u contact opnemen met:

Secretariaat Toegankelijk Geertruidenberg

tel (0162) 513963 / 06-42650984

of via toegankelijkgeertruidenberg@gmail.com