FIETSTOCHTEN STICHTING WELZIJN & ONDERSTEUNING GEERTRUIDENBERG 2018

Afgelopen keer was de fietstocht voortreffelijk verlopen. Het was een uitgelezen dag met een aangename temperatuur en volop zon. We vertrokken met 26 personen. En al fietsende langs de Donge en Oosteind naar de eerste stopplaats in Dongen De Schouw.
Eindelijk is de nieuwe fietspad langs het Wilhelminakanaal gereed en hierlangs naar De Peerkeshoeve in Tilburg, om de boterhammen buiten op te eten in de nieuwe lounge set. Verder langs het kanaal terug naar Dongen voor een laatste versnapering op het terras van de sporthal. En daarna huiswaarts. De volgende tocht hopen we weer op veel zonneschijn.

Dinsdag 22 mei 2018 is de volgende fietstocht van de SWOG gepland. Start: aan de Koepoort (einde Koestraat) te Geertruidenberg om 10:00 uur.
Tijdens deze derde fietstocht kan men genieten van de steeds mooier wordende natuur in onze omgeving. Bij de fietsclub van de SWOG kan iedereen zich aansluiten, zonder enige verplichting.
Deze keer gaan we naar onze buurgemeente Drimmelen en via Made, Wagenberg en Terheijden, zoeken we de Vrachelese bossen op. Via Oosterhout, Teteringen en Den Hout rijden we dan weer huiswaarts. De bosrijke omgeving en vruchtbare landerijen zorgen mede voor ontspanning. Afstand wordt geschat op ongeveer 45 kilometer.
Kosten en risico’s zijn zoals gebruikelijk voor rekening van de deelnemers. De SWOG wenst u een fijne dag toe. Rijdt u vooral voorzichtig. Wanneer slecht weer wordt voorspeld kunt u om informatie bellen met de heer Hans van Dortmont, die contactpersoon is voor deze rit. Telefoonnummer 0162–517515 of 06-53768782.