Informatiebijeenkomst “Niet Aangeboren Hersenletsel”

Informatiebijeenkomst Niet Aangeboren
Hersenletsel op 5 juni 2018

Geertruidenberg – Geconfronteerd worden met een Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)… en dan? In Nederland krijgen jaarlijks naar schatting 160.000 (nieuwe) mensen te maken met een of andere vorm van hersenletsel als gevolg van bijvoorbeeld een herseninfarct, ongeluk, tumor, hartstilstand, hersenbloeding of operatie. Dat aantal betreft alleen betrokkenen zelf, en dan is er nog niet eens gesproken over de naaste omgeving.

“Welke veranderingen maak je mee na een herseninfarct?”
Op 5 juni a.s. organiseert de werkgroep Brainstorm een informatie- en ontmoetingsbijeenkomst in het teken van NAH. Psycholoog Veerle Kurstjens van De Riethorst Stromenland vertelt meer over de achtergrond van NAH, daarnaast zal Ries van Nieuwenhuizen als ervaringsdeskundige zijn persoonlijke ervaringen. Na de presentaties is er mogelijkheid voor het stellen van vragen en delen van ervaringen.

Programma
Inloop vanaf 19:00 uur, start om 19:30 uur en duur tot ongeveer 21:00 uur.

Informatie
Deelnemen aan de avond is gratis en aanmelden is niet nodig. Wil je meer weten over de bijeenkomst, bel dan gerust met Surplus op telefoonnummer (0162) 74 86 00 of mail naar mantelzorg.geertruidenberg@surplus.nl

Locatie
De Schattelijn Vismarktstraat 4A, 4931 AZ Geertruidenberg.