FIETSTOCHTEN TREMA – WOG GEERTRUIDENBERG 2022.

De weersverwachtingen waren uitstekend om te gaan fietsen en de animo groot. Met een groep van 32 personen zijn we vertrokken naar het Land van Heusden en Altena. Na koffie gedronken te hebben bij de Golfclub in Almkerk ging de stoet verder naar Bakkerskil, waar we onze boterhammen buiten op het terras hebben genuttigd.

Op dinsdag 26 juli 2022 staat er weer een nieuwe fietstocht gepland van Trema -WOG. Start: Rotonde Maasdijk te Raamsdonksveer, vertrek 10.00 uur. Deze keer gaan we weer naar het Biesboschgebied. Vanuit Raamsdonksveer vertrekken we richting Dussen. Na de koffiepauze bij de klompenboer gaat de stoet richting Genderen. Bij kaasboerderij De Lange Hoeve kunnen we onze boterhammetjes eten en fietsen daarna over de dijk richting Dussen. Daar zullen we een korte pauze houden en via de Keizersveerse brug huiswaarts.

Het deelnemen aan de fietstocht is gratis. Kosten en risico’s zijn zoals gebruikelijk voor rekening van de deelnemers. Trema – WOG wenst u een fijne dag toe. Wanneer slecht weer wordt voorspeld kunt u om informatie bellen met de heer Jos Meijvis, die tevens contactpersoon is voor deze rit, telefoonnummer 0162-512603.