FIETSTOCHTEN TREMA-WOG 2022.

Afgelopen keer was het weer twijfelachtig, maar met 32 deelnemers vertrokken we richting Dussen naar Peter den Dekker, de klompenmaker voor een bakkie koffie met cake. Het vertrek in Dussen verliep helaas niet vlekkeloos, Een deelneemster viel met haar fiets en liep een armbreuk op. Met dank aan de goede opvang van de familie den Dekker kon de karavaan toch verder trekken via Babyloniënbroek naar Genderen. Bij de kaasboer De Lange Hoeve hebben we onze boterhammen buiten genuttigd en toen verder door Genderen naar de fietsdijk langs De Maas en konden we constateren dat slechts een ooievaar nog op het nest was. Het laatste rustpunt was bij MFA De Dussenaar.

Op dinsdag 9 augustus 2022 staat er weer een nieuwe fietstocht gepland van Trema-WOG. Start: Groentehandelaar Dank te Raamsdonksveer, vertrek 10.00 uur.

Deze keer zoeken we het bos en de natuur op. Vanuit Raamsdonksveer vertrekken we richting De Heilige Driehoek, en langs de ijzertijdboerderij naar Dongen. Via de ” De Duiventoren ” gaan we naar Rijen, waar de lunchpauze wordt gehouden bij golfpark Brabant Golf. We rijden via De Vijf Eikenweg naar de laatste koffiestop, bij Brasserie Woods en hierna via de polder weer huiswaarts.

Kosten en risico’s zijn zoals gebruikelijk voor rekening van de deelnemers. Trema-WOG wenst u een fijne dag toe. Wanneer slecht weer wordt voorspeld kunt u om informatie bellen met Jos Meijvis, die tevens contactpersoon is voor deze rit, Telefoonnummer 0162-512603